Як заборонити встановлення і видалення застосунків на iPhone

restr-main

Довірити свій телефон іншій людині — означає піти на ризик, пов’язаний із втратою особистої інформації. І хоча Apple ґрунтовно попрацювала над безпекою користувацьких даних і наполягає на зберіганні даних у хмарі, промахи трапляються. Часом доходить до банальності — маленька дитина може необережно видалити застосунок із набором важливих або дорогих серцю документів. Цьому можна запобігти, а ми розповімо, як.

IMG_2016-08-11-004944_310x550

Відкрий налаштування і перейди в розділ «Основні», після чого прокрути до «Обмежень». Якщо вони ще не увімкнені — встанови спеціальний пароль (краще не дублювати з кодом блокування). Потім відкрий налаштування обмежень. Тут зібрані всі можливості легально скоротити функціональність пристрою або заблокувати доступ до певного контенту. Цим ми і скористаємося. Знайди іконки App Store і перемкни тумблери в потрібне положення, їх усього три:

  • Встановлення програм
  • Видалення програм
  • Вбудовані покупки

IMG_2016-08-11-004948_310x550-1  IMG_2016-08-11-004952_310x550

Вибери потрібне і закрий меню. Тепер, навіть за великого бажання, ніхто не зможе видалити, встановити чи оновити софт на iPhone — поки не заволодіє паролем. Користуйся цією можливістю відповідально.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.