Віддалена підтримка Mac від UiPservice

Віддалена підтримка Mac від UiPservice

Нести комп’ютер в сервіс, коли з ним щось не так, не завжди зручно. Заважає робота, погана погода або, наприклад, карантин. На щастя, виявити і попередити багато проблем можна сидячи вдома на дивані. В цьому матеріалі UiPservice розповідає про послугу віддаленої підтримки для власників Mac.

Як працює віддалена підтримка

Зазвичай користувач дізнається про проблеми з Mac, коли вже є якісь очевидні негативні наслідки: перестають відкриватись програми, зависає операційна система, комп’ютер не вмикається або погано тримає заряд. В такому випадку від візиту в сервіс вже нічого не врятує — вам же треба комп’ютер, який працює, а не глючить.

Попередити проблеми можна за допомогою спеціальної програми для віддаленої підтримки. Це крихітна утиліта, яка автоматично сканує Mac і слідкує за системними процесами, резервними копіями, станом накопичувача і акумулятора, роботою провідної і безпровідної мережі, шпигунським і іншим шкідливим ПО та іншими параметрами. Програма не займає багато місця на диску і не потребує потужного процесора чи великого об’єму оперативної пам’яті. Вона підійде навіть власникам старих Mac.

Коли утиліта знаходить проблему, інженер UiPservice отримує сповіщення з технічними деталями. Після цього він зв’язується з вами, щоб дати пораду щодо роботи комп’ютера або домовитись про дату сервісного обслуговування. Наприклад, якщо програма покаже, що ви два місяці не перезавантажували свій Mac, ми подзвонимо і розкажемо, як це зробити так, щоб не втратити важливі робочі документи чи фотографії. Якщо програма виявить зношений акумулятор, ми домовимось про зручний для вас час, щоб його замінити.

неисправная батарея MacBook

На яких умовах надається підтримка

Щоб почати користуватись віддаленою підтримкою від UiPservice, потрібно встановити на Mac спеціальну програму і надати нам свої контактні дані та серійний номер комп’ютера. Після цього Mac буде регулярно перевірятись на наявність проблем, а ви отримуватимете поради і рекомендації для покращення його роботи.

На період карантину, викликаного спалахом вірусу COVID-19 в Україні, послуга з віддаленої діагностики надається клієнтам UiPservice безкоштовно. Крім того, користувачі отримують знижку на усунення апаратних проблем, виявлених в ході віддаленої діагностики.

пример отчета
Приклад звіту віддаленої діагностики.

Чому це безпечно

Ні розробники програмного забезпечення для віддаленої підтримки, ні інженери UiPservice не мають доступу до вашого розташування, особистих файлів та інших конфіденційних даних. Ми не записуємо екран, не фіксуємо натискання клавіш на клавіатурі та не читаємо історію вашого браузера. Доступ надається виключно до діагностичної інформації та інформації про конфігурацію комп’ютера. Вона передається в зашифрованому вигляді на захищені сервери. Іншими словами, конфіденційні дані завжди залишаються у безпеці.

Програма для віддаленої діагностики, яку використовує UiPservice, офіційно визнана Apple і має відповідний цифровий сертифікат. Партнерами розробників утиліти є TeamViewer, Zendesk, Bomgar, Jamf Pro, FileWave, Addigy, MaxFocus і інші технологічні компанії. Це додаткова гарантія безпеки для вас, вашого Mac і особистих файлів.

Віддалена підтримка економить час та гроші, бо дозволяє попередити багато проблем. А ще вам не треба стояти в пробках чи чекати маршрутку, щоб дістатись до сервісного центру. Останнє особливо актуально зараз, коли в країні введений карантин і обмеження на перевезення пасажирів у громадському транспорті.

Якщо маєте питання або хочете скористатись послугою віддаленої діагностики від UiPservice, зв’яжіться з нашим менеджером в Telegram чи Facebook.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.