Графік роботи UiPservice в умовах локдауну

Графік роботи UiPservice в умовах локдауну

З 8 по 24 січня на території України введено жорсткий локдаун. Однак це не означає, що ремонт ваших iPhone, iPad, MacBook та інших гаджетів доведеться відкласти до кінця місяця. UiPservice вкотре змінює графік роботи, щоб забезпечити максимальну безпеку своїм клієнтам.

Як зараз працює UiPservice

Наш сервісний центр переходить у закритий режим роботи. Ми не пускатимемо клієнтів у офіс, однак працюватимемо на прийом та видачу. Залишити або забрати свою техніку Apple ви зможете в спеціально відведеному для цього місці перед входом до UiPservice. Також можлива доставка гаджетів кур’єром.

Графік роботи UiPservice залишається незмінним: з 11:00 до 19:00 у будні та з 12:00 до 17:00 у вихідні. Як і раніше, вся техніка дезинфікується, а наші майстри працюють у засобах індивідуального захисту.

Як записатись на обслуговування або отримати консультацію

Записатись на обслуговування чи отримати консультацію по ремонту iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch і інших пристроїв ви можете будь-яким зручним способом:

Зберігайте соціальну дистанцію, ретельно мийте руки і не хвилюйтесь про свою техніку Apple. Якщо з нею щось станеться, ми з радістю допоможемо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.